Residential House by Samuel Chun Him Lam

Samuel Chun Him Lam Presents The Box in a Box Residential House

Samuel Chun Him Lam, the maker of the highlighted design Residential House by Samuel Chun Him Lam illustrates, In this long and columned flat, designer have separated the space into 5 functional areas which are the foyer, dining area and opened kitchen, the living area, guest room, children suite and the master suite. To avoid this space from looking too long and bare, a raised platform has been added and the original columns were left exposed. A semi-open kitchen is relocated next to the dining room, and a children’s suite and guest room were built next to the kitchen. Original guest room was knocked down to create a larger master bedroom with adjoining en suite bathroom and walk-in closet..

Residential House by Samuel Chun Him Lam Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49356

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design News Magazine homepage.

Design Magazine
Copyright © 2010 - 2019 Design News Magazine - designnewsmagazine.com - All Articles